joi, 23 februarie 2017

Se poate intampla oricand sa ai nevoie de un service pentru instalatii termice


Pro Constructo din Bucuresti vine in ajutorul tuturor celor care au nevoie de un service instalatii termice, pe care sa se bazeze, cu angajati bine pregatiti. Centralele de apartament se gasesc in peste 50% din locuintele din capitala, una din doua persoane fiind dispusa sa achite costurile de achizitionare, instalare si punere in functiune, care se ridica pana la aproape 10.000 de lei, pentru ca mai apoi, aceasta investitie sa se amortizeze in decurs de cativa ani.



Intotdeauna vor exista riscuri

Oricare ar fi producatorul de centrale, nu exista nicio situatie in care sa nu fie diferite riscuri, anumite componente sa se uzeze si sa necesitate interventia unor specialisti, insa este important ca angajatii service-ului cu care se colaboreaza sa foloseasca doar echipamente de calitate, dar si cele mai bune piese de schimb. In plus, Pro Constructo stie sa comunice cu fiecare client, astfel incat acestia se vor lamuri cu privire la cauzele care au dus la dezvoltarea problemei intalnite, la modul in care pot fi evitate riscurile, dar si cum sa se intretina sistemul in mod corespunzator.

De asemenea, in functie de fiecare situatie in parte, se stabileste cea mai avantajoasa modalitate pentru clienti intrucat uneori poate fi nevoie doar de simpla inlocuire a unor elemente, in timp ce pentru cazurile mai complexe, uneori costurile reparatiei sunt mai ridicate decat pretul unei alte centrale noi.



Probleme des intalnite

In ciuda faptului ca aceste sisteme sunt concepute astfel incat sa poata functiona non stop pe perioade foarte lungi de timp, oricand pot aparea probleme, iar dintre acestea, cele mai intalnite sunt momentele in care centrala nu mai vrea sa porneasca din cauza termostatului defect. De asemenea, alte situatii sunt acelea in care apa fie nu se incalzeste suficient de tare, fie calorifele nu se incalzesc total, ci deloc sau doar partial, insa toate acestea pot fi evitate cand se apeleaza la un service instalatii termice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu