marți, 10 octombrie 2017

Vara aceasta s-au vand foarte bine vacantele last minute skiathos

Cu totii stim cat de importante sunt concediile in viata noastra, pentru ca avem timp sa ne relaxam si sa ne reincarcam bateriile, insa vacanta potrivita, uneori, poate fi dificil de planuit. Totusi, intreaga activitate este mult simplificata cu ajutorul agentiei Aerotravel, intrucat aceasta se plieaza pe nevoile tuturor turistilor, iar multi par sa aleaga in acest sezon oferte last minute Skiathos.

Numeroase atractii

Aceasta este o destinatie care dispune de nenumarate atractii, de la plaje bogate, munti, manastiri, muzee, terase, restaurante si nu numai. Asadar, cei care ajung aici, cu siguranta, nu trebuie sa rateze manastirea Kounistras, localizata in spatele dealurilor Troulos, de unde se pot bucura de vederi impresionante asupra insulei. De asemenea, merita descoperite si ruinele fortaretei Kastro, langa care se afla si manastirea Evangelistria, una dintre cele mai mari atractii ale zonei. Totodata, aici se spune ca a fost pentru prima data steagul grecesc de independenta in fata turcilor, iar scenariul este unul de vis.



Descopera orasul

Cine alege o oferta last minute Skiathos va descoperi cultura orasului, localnicii fiind ospitalieri, insa acestia au si ocazia de a savura cele mai gustoase bucate ale gastronomiei grecesti, alaturi de un pahar de vin. Totusi, cei care ajung in Grecia isi vor dori sa se relaxeze pe plaje, iar Skiathos nu dezamageste la acest capitol, care sunt pline in iulie si august, iar cei ce isi doresc sa evite aglomeratie pot veni in mai, iunie, septembrie si chiar octombrie, cand temperaturile nu sunt nici la fel de extreme ca in toiul verii.


Viata de noapte este intensa in Skiathos, fiind un loc ideal si pentru tinerii aflati in cautarea distractiei, dar nici familiile cu copii nu vor fi dezamagite, intrucat au o multime de activitati ideale. Mai mult, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, in special atunci cand se aleg oferte last minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu