duminică, 25 septembrie 2016

Ramai conectat tot timpul printr-un Smart Watch

Oricine isi doreste in ziua de azi un smart watch, iar spre deosebire de anii trecuti, aceste dispozitive sunt mult mai accesibile. In plus, periodic apar versiuni noi, imbunatatite, ce propun alte functii care sa ne faca viata mult mai confortabila si mai usoara.
Ramai conectat tot timpul
Un ceas inteligent iti permite sa ai toate apelurile, mesajele si notificarile de pe retelele de socializare la incheietura mainii tale. Telefonul se conecteaza prin intermediul Bluetooth-ului, iar printr-o simpla vibratie sau un avertisment sonor, vei sti de fiecare data cand s-a intamplat ceva nou.
Mai usor de calatorit
In plus, sa te plimbi printr-un oras strain pana acum putea fi destul de stresant, intrucat de fiecare data trebuia sa urmaresti harta pentru a sti ce directie sa alegi. Insa un smart watch poate sa dispuna de GPS, astfel ca este suficient sa arunci o privire de fiecare cand ai o nedumerire cu privire la drumul pe care trebuie sa mergi, iar ceasul te avertizeaza prin vibratii daca te abati de la itinerariu.
Mai usor de fotografiat
Oricine isi doreste sa isi faca fotografii deosebite in cele mai traznite ipostaze, insa exista si momente in care nu exista cineva care sa captureze imaginea. In schimb, acum este suficient ca telefonul sa fie sprijinit undeva, iar controlarea camerei se poate face direct de pe smart watch, astfel ca este mult mai confortabil, mai usor si mai placut sa iti faci poze.
Mai mult sport

Sportul ar trebui sa faca parte din viata noastra, insa pentru a deveni mai performanti avem nevoie de modalitati prin care sa ne masuram activitatea. Ceasurile inteligente dispun de suficiente functii potrivite in acest sens, astfel ca masurarea batailor inimii reprezinta o adevarata necesitate, alaturi de contorizarea pasilor si a distantei parcurse sau de functii mai simple, precum cronometrul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu