sâmbătă, 20 august 2016

Cele mai frumoase stickere de pus pe pereti

Cu totii ne dorim sa locuim in medii confortabile, placute, intime, personalizate pana la cele mai mici detalii, iar din acest motiv suntem dispusi sa investim in diferite obiecte de mobilier si decoratiuni care adesea se dovedesc a fi costisitoare. In schimb, exista o posibilitate mult mai accesibila din punct de vedere financiar, astfel ca tot mai multe persoane opteaza pentru stickerede pus pe pereti. Acestea au capacitatea de a schimba total aspectul unei incaperi si se poate transmite o anumita atmosfera pe placul tuturor.
Nenumarate posibilitati
Aceste stickere pot avea diferite dimensiuni si forme, fiind disponibile nenumarate modele din care clientii pot alege. Fie ca este vorba de un copac, o floare, un peisaj, un mesaj sau o imagine celebra, clientii isi pot decora incaperile fara foarte mult efort. Exista posibilitatea fie de a alege dintre cele existente, fie de a veni cu propriile idei care sa fie puse in aplicare cu ajutorul unei imprimante speciale ce poate reda fidel niste imagini la rezolutie foarte buna.
Usurinta in folosire
Acum nu mai este nevoie de zugravirea unei camere ori de cate ori se doreste o schimbare, intrucat aceasta procedura, pe langa faptul ca este costisitoare, implica si foarte mult disconfort si dezordine, fiind nevoie mai multe zile pana cand varul sa se usuce si camerele sa poate fi locuite. Aceste stickere de pus pe pereti se aplica cu usurinta, fara a fi nevoie de o experienta in acest sens, ci sunt suficiente atentia si dexteritatea. Stickerele nu afecteaza varul, ci mai degraba il protejeaza impotriva mizeriei si murdariei, iar de fiecare data cand se doreste inlocuirea lor, datorita adezivului special utilizat, nu raman urme.

Astfel, la Colantari Design clientii au la dispozitie mii de modele din care pot alege pentru a-si personaliza locuintele, fie pot veni cu propriile idei care mai de care mai creative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu