joi, 9 ianuarie 2020

Am descoperit un program foarte interesant



In materie de inovatii in domeniul medical, una dintre cele mai mari descoperiri implementate la scara larga este fara indoiala adoptarea tratamentului cu celule stem. Desi transplantul de tip autolog este la momentul actual o terapie foarte des intalnita in zeci de boli, potentialul inca nedescoperit al acestora lasa deschisa calea catre o multitudine de alte utilizari, unele dintre ele fiind foarte aproape de a-si demonstra efectele. Din punct de vedere al frecventei cu care sunt utilizate, celulele stem de tip hematopoietic continua sa fie fruntase in topul clasamentului, acestea fiind recoltate din sangele periferic si mai apoi reintroduse in scopul ameliorarii simptomelor patologiilor din sfera hematologica. A doua categorie este reprezentata de celulele mezenchimale, componente ce sunt deopotriva mult mai greu de procurat, dar si mai pretioase pentru om. Impedimentul major in ceea ce priveste utilizarea lor la o scara mai larga este dat tocmai de momentul recoltarii, acesta fiind unic in viata fiecarui individ, si anume momentul nasterii. Totusi, avantajul acestor probe este ca, odata recoltate, pot supravietuire in conditii de crioprezervare timp de zeci de ani, reusind sa fie viabile pentru a lua locul unui numar insemnat de celule, odata reintroduse in organism.

Ce presupune programul Rigenera

Una dintre cele mai noi descoperiri aduse pe piata romaneasca de catre Stem Sure este prezentarea proiectului despre rigenera, acesta fiind adus in atentia publicului inca de la sfarsitul anului 2018. Avand la baza conceptul de regenerare tisulara folosind celule prelevate si reintroduse la aceeasi persoana, acest nou tip de tratament promite sa abordeze patologii in cadrul carora sechelele lasate de lezarea tesutului afecteaza in mod direct integritatea functionala a pacientului. Astfel, domeniile in cadrul carora acest nou tip de procedura va fi introdus includ chirurgia plastica (arsuri, plagi), dermatologia (cicatrici) sau ortopedia (diferite tipuri de artroze). De asemenea, la momentul actual, Rigenera reprezinta unica metoda de obtinere a microgrefelor de tip autolog si omolog, acestea oferind posibilitatea specialistilor de a aborda chiar si cele mai delicate plagi si leziuni.

Obtineti informatii actualizate despre cele mai noi progrese din domeniul celulelor stem

Daca si dumnevoastra sunteti interesat sa aflati mai multe despre Rigenera si nu numai, site-ul stemsure.ro va sta intotdeauna la dispozitie cu ultimele informatii in materie de transplanturi efectuate, boli adaugate pe lista celor ce pot fi abordate prin intermediul terapiei cu celule stem, precum si costuri si pachete promotionale pentru serviciile pe care vi le oferim. De asemenea, alaturi de datele medicale, marturiile pacientilor care au obtinut rezultate multumitoare cu ajutorul interventiei noastre reprezinta cea mai buna garantie a calitatii muncii noastre si a serviciilor ce ne reprezinta. Totodata, pentru a ne asigura ca nivelul de credibilitate pe care il prezentam publicului nostru este la cel mai inalt nivel, atestarea acreditarilor la nivel international reprezinta o metoda edificatoare, ce vine in ajutorul oferirii asistentei medicale de o calitate superioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu