vineri, 15 decembrie 2017

De acum e mai usor sa iti personalizezi locuinta


Locuinta trebuie sa fie personalizata pana la cele mai mici detalii pentru a ne simti grozav, iar in acest sens sunt disponibile nenumarate solutii, unele mai simple sau mai complicate decat altele. Totusi, pentru a nu aloca bugete semnificative si pentru a nu avea parte de un grad ridicat de disconfort sau alte riscuri, oricine poate apela la Colantaridesign.ro unde se gaseste o gama foarte variata de stickere pereti. Acestea sunt ideale atat in propria locuinta, cat si in diferite alte spatii si au capacitatea de a schimba atmosfera fara batai de cap.

Nenumarate idei
In locuinta sunt potrivite cele cu motive florale, diferite citate motivationale sau desene, care se pot adapta de minune in dormitor, in bucatarie, baie, living, holuri si nu numai. Totodata, clientii au posibilitatea de a veni cu propriile idei care sa fie puse in aplicare, intrucat stickerele sunt create cu ajutorul unor imprimante speciale.

Simplu de aplicat
Un avantaj important e reprezentat de faptul ca acestea se aplica cu usurinta pe orice suprafata si nu aduc prejudicii intrucat se foloseste un adeziv de cea mai buna calitate, care nu lasa urme si nici nu permite ca acestea sa se dezlipeasca pe la colturi. La aplicarea lor poate fi nevoie de ajutorul unei alte persoane atunci cand dimensiunile sunt foarte mari, astfel incat sa se evite riscul formarii bulelor de aer.

Preturi bune
In schimb, cel mai mare plus e adus de preturile accesibile, intrucat stickerele rareori depasesc pragul de 100 de lei, astfel ca oricand se poate renunta la ele in favoarea altora si e mai ieftin ca niciodata sa se personalizeze intreaga locuinta.

Rezistente in timp
Acestea sunt foarte rezistente in timp, motiv pentru care se vor prezenta in conditii optime chiar si mai multi ani la rand, fara a fi necesara intretinerea lor in vreun fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu