joi, 23 noiembrie 2017

Ce beneficii aduce certificatul ISO 27001


Oricare ar fi domeniul in care opereaza o companie, acestea au intotdeauna loc de evolutie, fiind esentiala pentru a-si concretiza pozitia pe piata, fie pentru a cuceri noi nise. In acest sens sunt disponibile mai multe optiuni, insa nu toate sunt foarte eficiente si nici nu pot promite obtinerea rezultatelor urmarite. In schimb, poti sa vezi aici tot ce implica obtinerea certificatului ISO 27001 care este recunoscut la nivel mondial, motiv pentru care este foarte avantajos. Acesta are in vedere securitatea datelor informatice, motiv pentru care este ideal in cazul magazinelor online, institutiilor publice si private, dar si a altor companii.

Pozitie mai buna
Orice organizatie care are in portofoliu un certificat ISO 27001 va fi vazuta mai bine de catre clienti, dar si de furnizori, investitori sau posibilii parteneri de afaceri, astfel ca pe aceasta cale se consolideaza si se imbunatateste pozitia pe piata.

Relatii mai bune
Printre alte beneficii, angajatii vor avea parte de conditii mai bune de lucru, motiv pentru care vor lucra intr-un mod mult mai eficient si implicit vor genera mai mult profit, pentru ca fiecare etapa din activitatea desfasurata va fi eficientizata.

Mai multa incredere
Poti sa vezi aici ca obtinerea acestui tip de certificat impune mai multe etape in cadrul carora se vor identifica toate vulnerabilitatile prezentate de sistemul informatic si bineinteles, acestea vor fi remediate. Totodata, sistemele trebuie imbunatatite periodic pentru a tine pasul cu tehnologia, iar pe aceasta cale va fi mai usor sa fie alese cele mai sigure, cele mai eficiente si cele mai potrivite dispozitive. Asadar, toti clientii si partenerii, insa si angajatii vor avea mai multa incredere in aceasta entitate, ceea ce nu poate sa fie decat foarte avantajos din toate punctele de vedere. In plus, nu este costisitoare obtinerea certificatului ISO 27001, motiv pentru care oricand se poate apela la acesta pentru o evolutie considerabila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu