joi, 7 noiembrie 2013

Inainte de toate

Roman fiind, copilarind in Bucurestiul asta imputit si vaznd cum toate lucrurile din tara asta par sa mearga din ce in ce mai prost am din ce in ce mai mult senzatia ca trebuie sa emigrez, sa plec in lume, sa fug, sa-mi iau talpasita fara a ma uita inapoi. Si nu stiu cum sa fac in asa fel incat sa fie bine, in asa fel incat sa nu ajung un homeless intr-o tara al carei capitale nu o stiu unde cea mai populara mancare contine ingrediente ale caror nu me nu sunt capabil sa le pronunt.

Am gasit un anunt interesant pe internet despre o multinationala care cauta angajati pentru Bangkok, am aplicat si in numai cateva ore deja aveam programat un interviu via Skype. Interviul a fost foarte interesant, mi s-a povestit despre job, despre necesitatea de a cunoaste foarte bine limba engleza, despre necesitatea de a fii european si asa mai departe.

Experienta a fost una foarte buna si mi s-a propus un job in Bangkok, oamenii imi platesc biletu de avion si 5 zile de cazare pentru a vedea exact despre ce este vorba cu jobul deschis de ei - salariul ar fi undeva la vreo 3000 de euro/luna + cazare, ceea ce evident este foarte ok.

Din cate am observat mi-au cumparat bilete de avion Bangkok de la TravelDesk, o firma din Romania (foarte interesant).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu