joi, 22 februarie 2018

Alege solutia ideala pentru podea


Amenajarea oricarui spatiu trebuie sa se faca cu atentie maxima, intrucat detaliile sunt cele care fac diferenta, iar cine este interesat poate alege linoleum de la DHN, care e de cea mai buna calitate si se preteaza in diferite medii. Acesta reprezinta alternativa la parchet, fiind mai accesibil din punct de vedere financiar, nu este la fel de pretentios, iar intretinerea sa e foarte simpla.

Rezistenta
In primul rand, acesta e foarte rezistent la umezeala, motiv pentru care nu se va deteriora cu usurinta, ci doar daca este imbibat cu apa. Totusi, este important ca linoleumul sa fie instalat in mod corect, intr-un mediu curat si uscat si se dovedeste a fi o alegere foarte inspirata in diferite institutii, precum cele sanitare sau de invatamant.

Durata de viata
Fata de alte alternative pentru pardoseala, linoleumul se dovedeste a fi foarte rezistent si promite o lunga durata de viata, iar structura sa speciala face ca zgaraieturile sa fie foarte dificil de observat. Acesta promite o durata de viata chiar si de peste 40 de ani, iar un alt aspect esential e reprezentat de faptul ca poate fi reciclat, astfel ca e prietenos cu mediul inconjurator.

Usor de curatat
Cine alege linoleum de la DHN se va bucura si de faptul ca acesta e foarte usor de curatat, regulile fiind foarte simplu, astfel ca e suficient sa fie sters ocazional cu un mop, insa se poate folosi cu incredere si aspiratorul. In plus, cele mai moderne versiuni sunt si mai eficiente din acest punct de vedere, astfel ca se pot intretine cu usurinta.

Diferite culori
Orice client are astazi la dispozitie o paleta foarte vasta de culori din care sa aleaga, astfel incat acesta sa se potriveasca de minune in orice spatiu, fie ca este vorba despre propria locuinta, fie de o institutie sau de sediul unei firme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu