vineri, 26 iunie 2015

Unde se afla manastirea Faneromeni?



            Punctul forte al acestei insule deosebite este faptul ca are multe plaje, iar faptul ca relieful muntos domina si el, isi spune cuvantul, insula avand o multime de faleze abrupte si splendide! Fiind o locatie adeseori preferata de cei care iubesc linistea si atmosfera cat mai intima alaturi de persoana draga.
            In continuare urmeaza cateva locatii pe care sa le includeti in traseul dumneavoastra. Una este manastirea Faneromeni, impreuna cu o mica gradina zoologica si un loc de belvedere perfect, de und e puteti admira peisajele oferite de insula.
            Pentru cei gurmanzi de fel se recomanda sa nu rateze bucataria si mancarea traitionala greceasca, locuitorii insulei fiind incredibil de preietenosi si amabili cu musafirii lor. Iarasi un loc ce nu trebuie ratat este si crama de vinuri din partea de sud-est, cum veniti din Nidri catre Vasiliky, unde avti si posibilitatea sa degustati mai multe soiuri de vin si chiar sa cumparati o sticla. Daca veti avea mai mult timp la dispozitie, odata ajuns in Vasiliky, puteti vizita cel mai sudic punct, capul Dukato, unde se afla farul – fiind in definitiv un loc abrupt, deci inalt, aici s-au petrecut cele mai multe dintre povestile pe care le-ati auzit despre poetii care s-au aruncat in mare, raniti din dragoste.
            Un alt obiectiv ce il puteti include in traseu este si cascada Dimossari. In drum spre ea veti fi intampinat de un miros ademenitor de lamai.
            Daca sunteti o fire mai dinamica si nu preferati asa de mult locurile pustii si linistite, aveti posibilitatea sa va cazati intr-unul din orasele Nidri sau Lekfas, unde viata nocturna mai activa va va oferi cu siguranta ceva de incercat. Pentru un sejur in Lefkada nu ezitati sa studiati ofertele agentiilor de turism.
            Insulele grecesti au fost mereu puncte de atractie turistica nu doar pentru cromatica si nuantele de albastru si turcoaz, dar si prin obiceiurile traditionale si stilul de viata al locuitorilor ce le populeaza au transmis mereu cea mai buna dispozitie, relaxandu-i. Va dorim sa aveti o croaziera de vis si sa va incarcati baetiile pentru porgramul de munca ce va urma! Nu uitati sa faceti cat mai multe fotografii si sa luati parte la cat mai multe activitati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu